Cambridge Business School
Zdroj
Canva

Začátek podzimu ve znamení školních začátků

Většina z nás sice již absolvovala svou studijní přípravu na zaměstnání, ale člověk by neměl nikdy zůstat stát, protože rozvíjet se je třeba po celý život. Podzim k návratu do školy doslova vybízí.

Pokud toužíte po vyšší pozici, nebo si potřebujete doplnit své dosavadní pracovní zkušenosti a najít pro svou práci nový rozhled, tak by pro vás mohlo být zajímavou volbou manažerské studium. Tato forma výuky je vhodná nejen pro manažery, členy managementu či podnikatele, ale pro všechny, kteří pracují na svém seberozvoji a chtějí získat náskok před ostatními. Studium MBA si našlo v posledních letech i v České republice své pevné místo.

Například Cambridge Business School sází na svou již osvědčenou a efektivní kombinovanou formu výuky. To znamená, že studenti se na začátku a v polovině každého semestru účastní celodenního semináře, které jsou pořádány vždy v sobotu. Každý seminář je veden odbornými lektory a při výuce je kladen velký důraz především na praktické využití nově získaných znalostí. Ve zbytku výuky již studenti pracují zcela samostatně s pomocí e-learningu, ve kterém mohou využít všech potřebných výukových materiálů, online knihovny plné odborných titulů a samozřejmě i konzultací se svými lektory. 

Kombinované studium je tedy velmi flexibilní a vysoce efektivní. Za 1 rok si vytvoříte v oblasti managementu a byznysu pevnou základnu teoretických i praktických vědomostí, které můžete okamžitě aplikovat do vaší praxe v rámci práce či podnikání. Komu by tato forma nevyhovovala, může zvolit i plnohodnotné online studium, během kterého probíhají semináře prostřednictvím videokonferencí.

Aktuálně nabízí Cambridge Business School až 16 MBA programů a 14 z nich lze studovat i čistě v online formě. Nejoblíbenější program Management a Leadership lze studovat i plně v anglickém jazyce, což ocení zejména uchazeči z mezinárodních společností, kteří ho využijí v anglicky mluvícím prostředí. Nabídka je tedy široká a přizpůsobená opravdu každému.

Využijte v září čas, kdy veškeré vzdělávání pomalu začíná a vydejte se cestou studia i vy. 

Rubriky